Dr. Gusto Kakao Maslo 200g
  search
  • Dr. Gusto Kakao Maslo 200g

  Dr. Gusto Kakao Maslo 200g

  15,00 KM
  s PDV-om Isporuka u roku 1-2 radna dana

  Dr. Gusto Kakao Maslo 200g

  • - Neto količina: 200g
  • - Topljenjem i miješanjem kakao maslaca sa kakao prahom i zaslađivačem možete napraviti čokoladu po želji. Ovo je popularno za izradu domaće čokolade ili pralina.
  Količina

  Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 0,75 KM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
  Zatvori
    Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

  Brza dostava ne radi vikendom.

    Dostava najkasnije u roku 48 sata.

  Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

   

  U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

  Dr. Gusto Kakao Maslo 200g

  - Topljenjem i miješanjem kakao maslaca sa kakao prahom i zaslađivačem možete napraviti čokoladu po želji. Ovo je popularno za izradu domaće čokolade ili pralina.

   

  Deklaracija

  Sastojci:

  Prirodni proizvod, kakao maslo.

   

  Primjena:

  Kakao maslac je prirodni proizvod dobijen iz kakao zrna i često se koristi u kulinarstvu i kozmetičkoj industriji zbog svojih različitih svojstava. Evo nekoliko načina na koje se može koristiti:

   

  1.Kuhanje i pečenje:Kakao maslac se često koristi kao sastojak u pripremi čokoladnih poslastica kao što su čokoladni kolači, brownieji, čokoladni sosovi i čokoladni kapkejkovi. Može se koristiti umjesto ili zajedno sa čokoladom kako bi se poboljšao ukus i tekstura.

  2.Priprema čokolade:Kakao maslac je ključni sastojak u izradi čokolade. Topljenjem i miješanjem kakao maslaca sa kakao prahom i zaslađivačem možete napraviti čokoladu po želji. Ovo je popularno za izradu domaće čokolade ili pralina.

  3.Dodatak napicima:

  Dodajte malu količinu kakao maslaca u svoj jutarnji napitak poput kafe ili čaja kako biste mu dodali bogat ukus i kremastu teksturu.

  4.Kao premaz:

  Kakao maslac može biti odličan premaz na tostu, slično puteru ili margarinu. Takođe se može koristiti za pripremu kremastih namaza za sendviče.

  5.Kozmetička upotreba:

  Kakao maslac je popularan sastojak u proizvodima za njegu kože i kose. Koristi se kao hidratantni losion, balzam za usne, krema za tijelo i sredstvo za oblikovanje kose.

  6.Masaža:

  Topljeni kakao maslac može se koristiti za masažu tijela jer ima prijatan miris i lahko se razmazuje.

  Preporučuje se da koristite nerafinirani, organski kakao maslac za najbolje rezultate, posebno u kozmetičke svrhe, kako biste izbjegli hemijske aditive.

   

   

   

   

  Napomena

  Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

   

   

   

   

   

  Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije

  Pratite nas na instagramu

  Posjetite i našu facebook stranicu

  E-mail: karmelia.bih@gmail.com

   

  Uvijek uz vas Karmelia.ba

  Posebne reference

  ean13
  8680381713434
  Komentari (0)