Korištenje

Internet stranice odnosno „webshop“ mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema Uvjetima kupnje koji su ovdje navedeni. Molimo Vas da Uvjete kupnje obavezno i pažljivo pročitate prije korištenja www.karmelia.ba odnosno karmelia webshopa u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istom ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Kada pristupate kupnji proizvoda putem online kupnje ili posjećujete ove internet stranice radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu, smatramo da ste se upoznati i da ste suglasni s ovim Uvjetima kupnje, u suprotnom Trgovina Karmelia se oslobađa svake odgovornosti. Ako niste suglasni s ovim Uvjetima kupnje, nemojte koristiti ovu internetsku stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima, već posjetite našu trgovinu gdje će Vam naše ljubazno osoblje pružiti sve potrebne informacije i gdje možete ostvariti kupnju proizvoda iz našeg prodajnog asortimana.

Uvjeti kupnje

Putem webshopa moguće je izvršiti kupnju proizvoda samo na području BiH što podrazumijeva dostavu kupljenih proizvoda isključivo na istom području.Korištenjem webshopa smatra se da je korisnik iste upoznat s ovim Uvjetima kupnje te da iste prihvaća. Prodavatelj otklanja svaku odgovornost za sporna pitanja koja bi eventualno mogla proizaći iz razloga što Korisnik webshopa nije pročitao Uvjete kupnje.

Registracija

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost. Korisnici webshopa dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup i/ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi webshop.

Dostava

Sve proizvode do max težine od 15kg šaljemo u sve gradove BiH.Pošiljka će najkasnije u roku 48 sati (izuzetak su praznici ili slučaj prirodne nepoge i sl.) biti na vašoj adresi pod uslovom da je narudžba zaprimljena isti dan do 14h.Naše pošiljke šaljemo "Expressone" kurirskom službom.Cijena poštarine je 9KM.

Plaćanje

Plaćanje proizvda se vrši prilikom preuzimanja, plaćanje je moguće izvršiti samo gotovinom!

Autorska prava i intelektualno vlasništvo

Trgovina "Karmelia" polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetske stranica, bez dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača i ne moraju nužno biti identični. Naši djelatnici nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda.Webshop "Karmelia.ba" u vlasništvu je firme Eurostring d.o.o.

Korištenje kolačića

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija ( Cookies ).