• Novo
Pilići set 4 Kom Fondan Figura
search
  • Pilići set 4 Kom Fondan Figura

Pilići set 4 Kom Fondan Figura

18,00 KM
s PDV-om Isporuka u roku 1-2 radna dana

Fondan figure: pilići 4/1

Visina figura: 2x7cm, 2x5cm

Ukrasne figure od fondana za dekorisanje torti.

VAŽNO: FIGURE SU LOMLJIVE! ŠALJEMO NA VLASTITU ODGOVORNOST KUPCA.Prilikom pakovanja figure se dobro upakuju i zaštite kako bi se spriječilo lomljenje, ali u slučaju štete, od strane brze pošte prilikom transporta, NE VRŠIMO ZAMJENU ISTIH.

Količina
Zadnji artikli na skladištu

Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 0,90 KM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
Zatvori
  Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

Brza dostava ne radi vikendom.

  Dostava najkasnije u roku 48 sata.

Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

 

U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

Figurice su izrađene od fondana, a namijenjene su za dekoraciju torti.

Po svom sastavu figure su jestive ali zbog čačkalica koje su umetnute u figure u svrhu ojačanja same figure,deklarisane su kao nejestive.

VAŽNO: FIGURE SU LOMLJIVE! ŠALJEMO NA VLASTITU ODGOVORNOST KUPCA.Prilikom pakovanja figure se dobro upakuju kako bi se spriječilo lomljenje, ali u slučaju štete, od strane brze pošte prilikom transporta, NE VRŠIMO ZAMJENU ISTIH.

Sastav:šećer,voda,gustin,želatin,prehrambene boje: E-102,E-110,E-124,E-133,E-131,E-122, E-152,E-211(konzervans),E-466,cmc.

Alergen:sadrži gluten

Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.