Dr. Gusto Čokoladne Perle 100g - Plave
  search
  • Dr. Gusto Čokoladne Perle 100g - Plave
  • Dr. Gusto Čokoladne Perle 100g - Plave

  Dr. Gusto Čokoladne Perle 100g - Plave

  5,13 KM
  Isporuka u roku 1-2 radna dana

  Dr. Gusto Čokoladne Perle

  • - Veličina jedne perle: 10mm
  • - Boja: plava
  • - Neto količina: 100g
  • - Čokoladne perle za tortu su ukusni dekorativni elementi koji se koriste za obogaćivanje i ukrašavanje torti, kolača i drugih poslastica
  • - Sa svojim prelijepim sjajem i izuzetnim ukusom, ove malene čokoladne kuglice će pretvoriti Vašu tortu u pravu poslasticu za oči i nepce
  • - Svaka čokoladna perla je pažljivo izrađena od visokokvalitetne čokolade, što garantuje bogat i intenzivan čokoladni ukus
  Količina

  Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 0,26 KM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
  Zatvori
    Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

  Brza dostava ne radi vikendom.

    Dostava najkasnije u roku 48 sata.

  Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

   

  U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

  Dr. Gusto Čokoladne Perle

  Uz čokoladne perle za tortu, svaka poslastica postaje pravo umjetničko djelo, spremno da impresionira vaše goste i probudi njihova čula. Osvježite svoje kulinarske kreacije i dodajte dozu luksuza sa čokoladnim perlama koje će transformisati svaku tortu u remek-delo.

  Deklaracija

  Sastojci

  Biljno ulje (Palmino, Suncokretovo), Šećer, Mlijeko u prahu, kakao maslac, E555 aluminium silikat, E172 željezni oksid, sirutka u prahu, emulgator (suncokretov lecitin E322), Aroma vanilije, kakao prah, E133 Plava.

  Primjena

  Čokoladne perle za tortu su ukusni dekorativni elementi koji se koriste za obogaćivanje i ukrašavanje torti, kolača i drugih poslastica.

  Napomena

  Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
  Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije

  Pratite nas na instagramu

  Posjetite i našu facebook stranicu

  E-mail: karmelia.bih@gmail.com

  Uvijek uz vas Karmelia.ba

  Komentari (0)
  Trenutno nema recenzija korisnika.