Party Tanjir Spiderman 10 Kom
  search
  • Party Tanjir Spiderman 10 Kom

  Party Tanjir Spiderman 10 Kom

  2,50 KM
  s PDV-om Isporuka u roku 1-2 radna dana

  Party Tanjir

  • - Dimenzije tanjira (V+D): 23x23cm
  • - Tema: spider-man
  • - Materijal: karton
  • - Rođendanski tanjir je esencijalni dio svake proslave rođendana. On je više od običnog posuđa za serviranje hrane - predstavlja simbol svečanosti, slavlja i radosti.
  • - Tanjiri su izrađeni od kvalitetnog materijala koji je čvrst i izdržljiv, pružajući Vam sigurnost da će moći da podnesu svu hranu i poslastice koje ćete poslužiti
  Količina

  Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 0,13 KM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
  Zatvori
    Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

  Brza dostava ne radi vikendom.

    Dostava najkasnije u roku 48 sata.

  Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

   

  U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

  Party Tanjir

  Ovi posebno dizajnirani rođendanski tanjiri su pažljivo osmišljeni kako bi unijeli šarenilo, živost i duh proslave na Vaš stol.

  Dostupni su u različitim veličinama, oblicima i bojama, omogućavajući Vam da izaberete onaj koji najbolje odgovara Vašoj rođendanskoj temi ili ukusu slavljenika.


  Postavite ih sa pažnjom i ljubavlju na stol i priuštite sebi i svojim gostima izuzetno iskustvo uživanja u hrani i slavlju.

  Primjena:

  Neophodan detalj svake proslave, služi kao pribor za jelo i kao dekoracija na Vašem rođendanu.  Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije

  Pratite nas na instagramu

  Posjetite i našu facebook stranicu

  E-mail: karmelia.bih@gmail.com

  Uvijek uz vas Karmelia.ba

  21MCZ-10

  Posebne reference

  ean13
  3870634073483
  Komentari (0)
  Trenutno nema recenzija korisnika.