• Novo

Hulala Classic - Tečni Šlag 1l

5,00 BAM
s PDV-om

Hulala Classic - Tečni Šlag 1l

  • - Neto količina: 1l (1000ml)
  • - Zaslađeni krem na bazi biljnih masti i ulja za pripremanje šlaga, za profesionalnu upotrebu u poslastičarstvu i pravljenje sladoleda
  • - Savršen i neizostavan proizvod za svakoga poslastičara
Količina

Minimalna količina narudžbenica za proizvod je 10.

Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 0,25 BAM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
Zatvori
  Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

Brza dostava ne radi vikendom.

  Dostava najkasnije u roku 48 sata.

Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

 

U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

Hulala Classic - Tečni Šlag 1l

Zaslađeni krem na bazi biljnih masti i ulja za pripremanje šlaga, za profesionalnu upotrebu u poslastičarstvu i pravljenje sladoleda
Za bolju upotrebu, ostaviti u frižideru najmanje 12 sati prije svake upotrebe. Mutiti na temperaturi između 8°C - 12°C. Nakon otvaranja proizvod potrošiti u roku od 3-4 dana. 

Deklaracija

Sastojci

Voda, potpuno hidrogenizovana biljna ulja i masti (27%) (masti: palminih koštica; ulja: suncokretovo), šećer (11%), stabilizatori: sorbitolni sirup (E420), hidroksipropil celuloza (E463), mliječne bjelančevine, emulgatori: mono- i diacetilni esteri vinske kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina (E472e), sojin lecitin (E322), esteri mliječne kiseline mono- i diglicerida masnih kiselina (E472b), sol, arome, bojilo: karoteni (E160a).

Primjena

Koristi se za pripremu šlaga, za profesionalnu upotrebu u poslastičarstvu i za pravljenje sladoleda.


Uputstvo za upotrebu

Ako koristite samostojeći mikser, napunite posudu otprilike do 1/10 njegovog kapaciteta. Provjerite je li oprema hladna i čista. Za najbolje rezultate, miješajte na 1/2 maksimalne brzine do završetka miješanja, a zatim kratko promiješajte maksimalnom brzinom, da biste postignuli željenu konzistenciju.

Napomena

Čuvati na temperaturi od +5°C do +20°C.
Jednom upotrijebljen, proizvod čuvajte u hladnjaku. Proizvod nemojte zamrzavati.
Ostaviti u frižideru najmanje 12 sati prije svake upotrebe. Mutiti na temperaturi između 8°C - 12°C. Nakon otvaranja proizvod potrošiti u roku od 3-4 dana.
Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije

Pratite nas na instagramu

Posjetite i našu facebook stranicu

E-mail: karmelia.bih@gmail.com

Uvijek uz vas Karmelia.ba