Čoko Glazura 1kg - Bijela
    search
    • Čoko Glazura 1kg - Bijela

    Čoko Glazura 1kg - Bijela

    13,00 KM
    s PDV-om Isporuka u roku 1-2 radna dana

    Čoko Glazura 1kg - Bijela

    • - Prosječna veličina jednoga dugmića: 3cm
    • - Boja čokolade: bijela
    • - Neto količina: 1kg (1000g)
    • - Obojena masna glazura za glaziranje finih slastičarskih i pekarskih proizvoda
    • - Savršen izbor za sve kreatore slastica
    Količina

    Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 0,65 KM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
    Zatvori
      Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

    Brza dostava ne radi vikendom.

      Dostava najkasnije u roku 48 sata.

    Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

     

    U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

    Čoko Glazura 1kg - Bijela

    Obojena masna glazura za glaziranje finih slastičarskih i pekarskih proizvoda.

    Ako je potrebno, glazura se može razrijediti dodavanjem do 20% ulja ili tvrde masti.
    Da bi se postigao najbolji mogući rezultat, pecivo treba zagrijati na sobnu temperaturu prije nanošenja glazure.

    Deklaracija

    Sastojci

    Šećer, potpuno hidrogenirano ulje palminih koštica, palmino ulje, obrano mlijeko u prahu, sirutka u prahu, emulgator sojin lecitin.

    Uputstvo Za Upotrebu

    Glazura se može odmah nakon topljenja obraditi u odgovarajućim uređajima (uređaj za kontrolu temperature, mikrovalna pećnica). Čuvati na suhom i tamnom mjestu (max 20°C).

    Ako je potrebno, glazura se može razrijediti dodavanjem do 20% ulja ili tvrde masti.

    Da bi se postigao najbolji mogući rezultat, pecivo treba zagrijati na sobnu temperaturu prije nanošenja  glazure.

    Glazuru ne prerađivati ​​iznad temperature topljenja od 45°C.

    Napomena

    Čuvati na suhom i tamnom mjestu (max 20°C).

    Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije

    Pratite nas na instagramu

    Posjetite i našu facebook stranicu

    E-mail: karmelia.bih@gmail.com

    Uvijek uz vas Karmelia.ba

    Komentari (0)
    Trenutno nema recenzija korisnika.