Bombonski Sirup 25/1
    search
    • Bombonski Sirup 25/1

    Bombonski Sirup 25/1

    80,00 KM
    s PDV-om Isporuka u roku 1-2 radna dana

    Glikozni (bombonski) Sirup

    • - Neto količina: 25kg
    • - Glikozni sirup, često nazivan i bombonski sirup, je viskozna i slatka tečnost koja se koristi u raznim pekarskim i konditorskim proizvodima
    • - Često se koristi za poboljšanje ukusa, teksture i konzervacije raznih slatkiša
    Količina
    Zadnji artikli na skladištu

    Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 4,00 KM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
    Zatvori
      Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

    Brza dostava ne radi vikendom.

      Dostava najkasnije u roku 48 sata.

    Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

     

    U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

    Glikozni (bombonski) Sirup

    Glikozni sirup je napravljen od glukoze, saharoze i/ili fruktoze. Glukoza je jednostavan šećer koji se dobija iz različitih izvora, uključujući kukuruzni skrob, krompir i pirinač. Različite vrste glikoznih sirupa mogu sadržavati različite nivoe ovih šećera, što utiče na njihovu teksturu i slatkoću.

    Ima nekoliko važnih funkcija u konditorskim proizvodima. On doprinosi slatkom ukusu, poboljšava teksturu (čini je mekšom), sprječava kristalizaciju šećera i produžava rok trajanja slatkiša.

    Glikozni sirup igra ulogu u konzervaciji proizvoda tako što sprječava rast kristala šećera i produžava rok trajanja. To ga čini važnim sastojkom u mnogim komercijalnim slatkišima.

    Primjena

    Glikozni sirup se često koristi u proizvodnji bombona, čokolade, karamele, žvakaćih guma, ledene kreme, voćnih i želatinskih slatkiša, kao i raznih pekarskih proizvoda poput kolača i keksa. Takođe se koristi kao zaslađivač u raznim napicima i receptima.

    Napomena

    Čuvati na suhom i hladnom mjestu.




    Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije

    Pratite nas na instagramu

    Posjetite i našu facebook stranicu

    E-mail: karmelia.bih@gmail.com

    Uvijek uz vas Karmelia.ba

    Komentari (0)
    Trenutno nema recenzija korisnika.