Bombonski Sirup 25/1
  search
  • Bombonski Sirup 25/1

  Bombonski Sirup 25/1

  80,00 KM
  s PDV-om Isporuka u roku 1-2 radna dana

  Glikozni (bombonski) Sirup

  • - Neto količina: 25kg
  • - Glikozni sirup, često nazivan i bombonski sirup, je viskozna i slatka tečnost koja se koristi u raznim pekarskim i konditorskim proizvodima
  • - Često se koristi za poboljšanje ukusa, teksture i konzervacije raznih slatkiša
  Količina
  Zadnji artikli na skladištu

  Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo 4,00 KM koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
  Zatvori
    Plaćanje se vrši gotovisnki, prilikom preuzimanja.

  Brza dostava ne radi vikendom.

    Dostava najkasnije u roku 48 sata.

  Proizvode šaljemo u sve gradove BiH pod uslovom da narudžbu zaprimimo najkasnije do 14 sati.

   

  U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

  Glikozni (bombonski) Sirup

  Glikozni sirup je napravljen od glukoze, saharoze i/ili fruktoze. Glukoza je jednostavan šećer koji se dobija iz različitih izvora, uključujući kukuruzni skrob, krompir i pirinač. Različite vrste glikoznih sirupa mogu sadržavati različite nivoe ovih šećera, što utiče na njihovu teksturu i slatkoću.

  Ima nekoliko važnih funkcija u konditorskim proizvodima. On doprinosi slatkom ukusu, poboljšava teksturu (čini je mekšom), sprječava kristalizaciju šećera i produžava rok trajanja slatkiša.

  Glikozni sirup igra ulogu u konzervaciji proizvoda tako što sprječava rast kristala šećera i produžava rok trajanja. To ga čini važnim sastojkom u mnogim komercijalnim slatkišima.

  Primjena

  Glikozni sirup se često koristi u proizvodnji bombona, čokolade, karamele, žvakaćih guma, ledene kreme, voćnih i želatinskih slatkiša, kao i raznih pekarskih proizvoda poput kolača i keksa. Takođe se koristi kao zaslađivač u raznim napicima i receptima.

  Napomena

  Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
  Pogledajte naše ostale proizvode iz kategorije

  Pratite nas na instagramu

  Posjetite i našu facebook stranicu

  E-mail: karmelia.bih@gmail.com

  Uvijek uz vas Karmelia.ba

  Komentari (0)
  Trenutno nema recenzija korisnika.