METALİK CAKE DRIP 250 GR SILVER
  search
  • METALİK CAKE DRIP 250 GR SILVER

  METALİK CAKE DRIP 250 GR SILVER

  KM9,00
  Vergi dahil

  Dr.Gusto Čokoladni Drip 250g

  Boja: Metalik Srebrena

  Adet

  Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo KM0,45 koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
  Kapat
   

  PlaćanjePlaćanje proizvoda se vrši prilikom preuzimanja, plaćanje je moguće izvršiti samo gotovinom!

   

  DostavaSve proizvode do maksimalno težine 15kg šaljemo u sve gradove BiH.Pošiljka će najkasnije u roku 48 sati biti na vašoj adresi pod uslovom da je narudžba zaprimljena isti dan do 14h.Pošiljke šaljemo "Expressone" kurirskom službom.Za narudžbe vrij

   

  U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

  Dr.Gusto Čokoladni Drip 250g - Metalik Srebrena

  Sastojci: šećer, biljno ulje (palmino, konala), kakao puter, sirutka so (mliječni proizvodi), mlijeko u prahu, emulgator (sojin lecitin), aroma, vanilin, bojilo (ekstrakt hibiskusa, paprika E160, jezero Ponceau 4R E124)

  Upozorenje o alergenima: Sadrži soju i mliječne proizvode.

  Upute za upotrebu: Uklonite sigurnosnu traku unutar poklopca. Ponovo zatvorite poklopac. Skinite mini čep na kraju čepa, te zagrijte bocu u mikrovalnoj pećnici između 80°C i 100°C tako što ćete je postaviti 1 minutu na stranu. Otopite ga kontrolirano protresajući ga u intervalima.

  Upozorenje: Brzo topljenje na visokim temperaturama oštetit će strukturu proizvoda.

  Uslovi skladištenja: Čuvati u hladnom i suhom okruženju. Ne smije se izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti. Čuvati na temperaturi ispod 25 C.

  6967
  Yorumlar (0)
  Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.