SİLİKON RAKAM ÇİKOLATA KALIBI
  search
  • SİLİKON RAKAM ÇİKOLATA KALIBI
  • SİLİKON RAKAM ÇİKOLATA KALIBI
  • SİLİKON RAKAM ÇİKOLATA KALIBI
  • SİLİKON RAKAM ÇİKOLATA KALIBI
  • SİLİKON RAKAM ÇİKOLATA KALIBI

  SİLİKON RAKAM ÇİKOLATA KALIBI

  KM8,00
  Vergi dahil

  Silikonski Kalup za Slova.

  Dimenzije: 

  - Veličina kalupa: 11x20cm

  - Veličina oblika u kojem je broj: 3x4.5cm

  - Pretežna veličina samoga broja: 2.2x4cm

  Adet

  Kupovinom ovog proizvoda nazad vam vraćamo KM0,40 koje možete iskoristiti za kupovinu na našem webshopu.Za više informacije o raspoloživom stanju, prijavite se na vaš profil koji ste kreirali kod nas te kliknite na vaše ime u desnom gornje kutu, pa onda na opciju "Moja nagrada "
  Kapat
   

  PlaćanjePlaćanje proizvoda se vrši prilikom preuzimanja, plaćanje je moguće izvršiti samo gotovinom!

   

  DostavaSve proizvode do maksimalno težine 15kg šaljemo u sve gradove BiH.Pošiljka će najkasnije u roku 48 sati biti na vašoj adresi pod uslovom da je narudžba zaprimljena isti dan do 14h.Pošiljke šaljemo "Expressone" kurirskom službom.Za narudžbe vrij

   

  U slučaju da je vaša roba oštećena, deformisana ili ne odgovara opisu molimo da nas kontaktirate u roku 24 sata te da nam pošaljete slike kao dokaz-Mi ćemo vas kontaktirat vezano za zamjenski proizvod ili ćemo izvršiti povrat vašeg novca.

  Silikonski Kalup u Obliku Brojeva prigodan je za kontakt sa hranom. Pomoću kalupa možete izraditi savršene brojeve od čokolade koji će biti jedna predivna dekoracija na vašim tortama, drugim jelima i slično. Silikoni su proizvedeni od prvoklasnog izdržljivog materijala, te nemaju mirisa i okusa. Zbog svoje glatke površine kalupi se lahko peru i jednostavni su za održavanje.

  MyEbi
  BT-437
  Yorumlar (0)
  Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.